Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév 11. oktatási hét
Hallgatóink készítették
Az elszámolás, értékelés ideje érkezett el. Összegezve az együtt töltött időt, kialakíthatjuk az alábbi receptet:
Végy egy marék érdeklődő Hallgatót. Érleld őket finom menükbe oltott pácban, fűszerezd gazdagon szeretettel, sózd meg alaposan humorral. Kevergesd finoman, nehogy összetörjön, puhítsd meg kóstolással és ízlésesen tálalhatod.
Az eredmény: a könnyek sem sózzák el a pizzát!
Pizza, pizza, pizza… kívánság szerint.
A heti szlogen:” Ötös legyen? Vagy négyes? Legyen inkább 5-ös után egy 4-es …”
Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév 10. oktatási hét
Hallgatóink készítették
Mire véget ér a tél, kezdődik a nyár, és közte a csodálatos tavasz…
A mögöttünk hagyott szemeszter is az elsajátított ismeretek gazdag tárházát villantja fel. A befektetett munka meghozza gyümölcseit, ahogy a képek is tanúsítják. Gasztronómiai örömök kényeztetik érzékszerveinket.
Zöld krémleves, fűszeres toast
Fűszeres juhtúróval töltött cotelette, steak-burgonyával, tavaszi, friss salátával
Mandulás-gyümölcsös piskótakorong karamellmártásban, tejszínhabbal és csokoládé ganache-sal
A heti szlogen:” a pletyka semmit nem old meg , de könnyedebbé varázsolja az étkezést …”
Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév 9. oktatási hét
Hallgatóink készítették
Bongiorno! Molto tutto bene. Tutti ragazza e ragazzi funzionano bene.
Bruschetta al pomodoro e mozzarella
Saltimbocca di Pollo tasca
Tiramisu di torte
A heti szlogen: „l'umorismo del sale, e dolce vita, …”
Hallgatóink készítették - Szakkollégiumi kurzus 2.
Hallgatóink készítették
A szakkollégiumi kurzus keretében ezen a héten mediterrán kalandozással bővítettük gasztronómiai utazásunkat.
Bruschetta al pomodoro e mozzarella
Saltimbocca di Pollo tasca
Tiramisu di torte
A heti szlogen: „amit a csapat (ki)főzött, az sem semmi…”