Budapesti szállodalátogatás és Utazás kiállítás - 2020.02.28.
2020. február 28-án a Turizmus tanszék oktatói és hallgatói szakmai kirándulást szerveztek egy budapesti ötcsillagos szálloda és a már 43. alkalommal megrendezett Utazás kiállítás meglátogatására.
IV. Károlyi Gasztro Akadémia - 2020. március 06.
2020. március 6-án negyedik alkalommal rendezték meg a Károlyi Gasztro Akadémiát Fehérvárcsurgón. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a magyar gasztronómia régi hírnevét állítsa vissza, és egyben betekintést adjon interaktív bemutatókon (Rational = kombinált sütő és pároló készülék, mixer) keresztül a magyar és a francia konyha művészetébe, továbbá a kiváló minőségű kézműves alapanyagok (sajtok, sonkák, borok és pálinkák) felhasználási lehetőségeibe.
Üzemlátogatás - Ceres sütőipari vállalat
A másodéves FOSZK nappali tagozatos hallgatók a CERES sütőipari vállalathoz kihelyezett Élelmianyagismeret órán vettek részt, ahol a kenyérgyártás technológiájával ismerkedtek a hallgatók.
Az órát Hári katalin és Nagy Nikoletta technológusok tartották.
Mosonmagyaróvár - Flexum-Termál Gyógyfürdő és Uszoda
A mosonmagyaróvári Flexum-Termál Gyógyfürdő és Uszoda múltjával, jelenével, jövőjével ismerkedtek meg a Széchenyi István Egyetem hallgatói az Egészségturisztikai termékfejlesztés című kurzus keretén belül 2019 októberében.