TDK: Oktatók és hallgatók rejtett értékeinek feltárása − 2018.november 7.

A Turizmus Tanszéket kiválóan képviselték Hallgatóink az egyetemi TMDK és Tehetségnap „Turizmus és Rekreáció” szekcióban. A 4 bemutatott pályamű közül első helyen végezett Hánisch Anikó és Kovács Rita; TDK dolgozatuk címe: „Zalakaros Smart City”; konzulensük Ivancsóné Dr. Horváth Zsuzsanna, egyetemi docens. Eredményesen szerepelt Pető Zsanett és Mógor Benigna „A mélység titkai - Értékek a Föld szívében” című kutatómunkájukkal, konzulensük: Husz Anikó, egyetemi adjunktus. Gratulálunk hallgatóinak és felkészítő kollégáinknak a színvonalas dolgozatokhoz és előadásokhoz!

A délutáni KGK KARI TEHETSÉGFÓRUM sikeréhez kollégáink is hozzájárultak. Ezúton is köszönjük elkötelezettségüket.

A testi és a lelki egyensúly fontosságát emelte ki Dr. Vajda Katalin egyetemi adjunktus, mentálhigiénés szakember „Mentális egészség és a fiatal felnőttek táplálkozási zavarai” című előadásában.

„Nők a szállodaiparban” című pódiumbeszélgetés során moderátori szerepet töltött be Nagy-Keglovich Júlia szállodavezető, Hotel Famulus, egyetemi tanársegéd, Phd hallgató. A meghívott szállodavezetőkkel Kovácsné Paár Gabriella, Hotel Konferencia és Magyarné Babos Erika, Hotel Kálvária; többek között arról beszélgettek, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük pályájuk során, és többgyermekes családanyaként hogyan tudnak egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között.

 

Eseménynaptár

Széchenyi Egyetemi Napok (SZEN) 2019. április 16. - 2019. április 19.
Munkaszüneti nap (Nagypéntek) 2019. április 19.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2019. április 26. 13:30 - 2019. április 27. 19:30
Villa Tolnay borvacsora 2019. április 26. 18:00 - 23:55