ÚTRAVALÓ TESTKÖZELBŐL – SOK NEVETÉSSEL ZÁRULT A SZEMESZTER UTOLSÓ TURIZMUS KLUBJA

2022.11.21-én este, immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Turizmus Klub Győr workshopja, a Menedzsment Campus 001-es konferenciatermében, s ezzel le is zárult az idei szemeszter rendezvénysorozatának utolsó eseménye. A megnyitót követően a hallgatók képviseletében Varga Áron, elsőéves hallgató szólalt fel, ki a Vendégelőadó nyomára bukkanásáért ajándékcsomagban részesült.

A Turizmus Klub szemeszterzáró workshopján a sikert „házon belül” ünnepelhettük, hiszen Vendégelőadónk személyében Dr. Happ Évát, a Pannonhalmi Főapátság turisztikai vezetőjét, a Széchenyi István Egyetem egyetemi docensét, s a Turizmus Klub egyik alapítóját köszönhettük ismét köreinkben.

Az este folyamán visszautaztunk az időbe, és Vendégelőadónkat közelebb hozva a hallgatókhoz, saját egyetemi élményeit, lehetőségeit, tanulságait fedtük fel, közösen végig jártuk karrierútját, pályakezdésétől egészen a mostani pozíciójáig. Betekintést nyerhettünk milyen egy turisztikai vezető élete, milyen út vezette idáig, milyen értékeket képvisel jelenleg a turizmus szektorban, s magánéletében egyaránt.

Mindezek viszont üres mondatoknak tűnnek azokhoz az érzésekhez képest, amelyek a harmadik Turizmus Klubot körülölelték. Azt hiszem a Tanárnő végtelen lelkesedése, szakma iránti elhivatottsága és szenvedélye mindegyikünket magával sodort az este folyamán.

Kiemelt köszönet illeti részemről Puklics Bernadettet, a Turizmus Klub Győr fotósát, aki az egész rendezvénysorozat alatt közvetlen segítette munkámat, illetve Dr. Happ Évát a meghívás elfogadásáért, megtisztelő jelenlétéért.

A Turizmus Klub Győr rendezvénysorozat 2023. szeptemberétől ismét folytatódik.

 

Raffai Eliza

TK1.png  TK2.png

TK3.png  TK4.png

TK5.png