Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév első oktatási hét

Hallgatóink készítették

A járványügyi korlátozások, és a Bridge felújítási munkálatai okozta kényszerű szünet után pezsgő élettel indult újra a tankonyhai gyakorlat, az Ételkészítési ismeretek tantárgy kurzusain.

Hallgatóink alkotásait hétről hétre bemutatjuk. Az alábbi képeken az első oktatási hét készítményeit szeretnénk közzétenni.

Az elkészített menü:

Brokkoli krémleves , fűszeres grissinivel

Csirke lollipop panko morzsában, bazsalikomos burgonyapürével

Fahéjas-mandulás túrógombóc, eper coulis-val

A heti szlogen: „csak a csont marad…”

1 hét_leves.jpeg Leves

1 hét_főétel.jpeg Főétel

1 hét_desszert.jpeg Desszert

 

   

 

Eseménynaptár

Nincs megjelenítendő esemény!