Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév 2. oktatási hét

Hallgatóink készítették

Hallgatóink kreativitása tükröződik a tálalási trendekben. Megszórjuk, meghúzzuk, felfújjuk…

Az elkészített menü:

Friss, kevert saláta, pirított tökmaggal, és csírákkal

Rozé sertés szűz bacon kalodában, meggyes céklalekvárral és füstölt sajtos balátával

Kalács soufflée, aszalt sárgabarack-habbal

A heti szlogen: „minden szűz elkelt…”

2 hét_sali.jpg  Saláta

2 hét_főétel.jpg Főétel

2 hét_dessz.jpg Desszert

Eseménynaptár

Meghívó Szabó Hedvig műhelyvitájára 2024. November 7. 13:00 - 15:00
Beszélgess velem! 2024. November 21. 17:00 - 18:00
dr. Pfeifer-Tóth Tamara nyilvános védése 2024. November 28. 13:00 - 14:00