Hallgatóink készítették - 2021/22-es tanév tavaszi félév 10. oktatási hét
Hallgatóink készítették
Mire véget ér a tél, kezdődik a nyár, és közte a csodálatos tavasz…
A mögöttünk hagyott szemeszter is az elsajátított ismeretek gazdag tárházát villantja fel. A befektetett munka meghozza gyümölcseit, ahogy a képek is tanúsítják. Gasztronómiai örömök kényeztetik érzékszerveinket.
Zöld krémleves, fűszeres toast
Fűszeres juhtúróval töltött cotelette, steak-burgonyával, tavaszi, friss salátával
Mandulás-gyümölcsös piskótakorong karamellmártásban, tejszínhabbal és csokoládé ganache-sal
A heti szlogen:” a pletyka semmit nem old meg , de könnyedebbé varázsolja az étkezést …”
Leves
Főétel
Desszert
A Csapat