Bandár Márton gasztronómiai szakértő előadása - 2023.02.28.

Kép 1.Új.jpgFor he Students of the KGNM_TRTA078 Gastronomic management course: Mr. Márton Bandár, expert of gastronomy gave a lecture about whisk(e)y 28th February 2023.

From his presentation the audience could learn:

  • Why the swan necks of the stills have different shapes,
  • which spirits can be called bourbon,
  • what the real whisky glass is like,

what role this drink has in gastronomy, not only as a digestive, but what kind of whisk(e)y do we have to choose to sushi, smoked salmon, oysters, beefsteak, cheese or chocolate.

   Kép 2.jpg  Kép 3.jpg

Eseménynaptár

Agrofeed UNI Győr -Tiszaújvárosi Phoenic KK 2025. Március 14. 19:00 - 20:00
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS 2025. Március 15. 09:00 - 10:00
UNI GYŐR ÖRÖMFUTÁS 2025. Március 22. 09:00 - 10:00
Beszélgess Velem! 2025. Március 27. 16:30 - 17:30
Agrofeed UNI Győr -Százhalombattai KSE 2025. Március 28. 19:00 - 20:00