IV. Károlyi Gasztro Akadémia - 2020. március 06.
2020. március 6-án negyedik alkalommal rendezték meg a Károlyi Gasztro Akadémiát Fehérvárcsurgón. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a magyar gasztronómia régi hírnevét állítsa vissza, és egyben betekintést adjon interaktív bemutatókon (Rational = kombinált sütő és pároló készülék, mixer) keresztül a magyar és a francia konyha művészetébe, továbbá a kiváló minőségű kézműves alapanyagok (sajtok, sonkák, borok és pálinkák) felhasználási lehetőségeibe.
A délelőtt folyamán a csoport részt vett egy a kastély hotelként üzemelő részét bemutató körbevezetésen, melynek során a szálloda sales vezetője mutatta be a a szálloda néhány szobáját, különtermeit és beszélt az érdekességekről. A SZE-KGK Turizmus Tanszékének hallgatói Kőmíves Csaba egyetemi tanársegéd vezetésével vettek részt a fenti eseményen.