Turizmus Intézetből Turizmus Tanszék - 2016. augusztus 1.

A Turizmus Intézet 2016. augusztus 1-jétől a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar tanszékeként működik tovább.

2016. augusztus 1-jével az Idegenforgalmi Intézeti Tanszék, és a Vendéglátó Intézeti Tanszék összevonásával létrejött a Turizmus Tanszék, mely  a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar része lett.
A volt Idegenforgalmi Intézeti Tanszék oktatói és ügyintézője júliustól a Széchenyi István Egyetem Egyetem téri épületében találhatók meg, az Új Tudástérben. A Vendéglátó Intézeti Tanszék oktatói továbbra is az Apáczai Csere János Kar Főépületében lesznek elérhetőek, határozatlan ideig.
Az őszi félévben a Turizmus-vendéglátás szak órái is az Apáczai Csere János Kar épületében maradnak, ez azonban a későbbiekben változhat.

Az Új Tudástérben a következő irodákban találják meg az oktatókat:
ÚT225
ÚT226
ÚT227.

FONTOS:
A csatlakozást követően a Turizmus-vendéglátás BA és FOSZK szakokra már a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar szabályai vonatkoznak!


Bármilyen kérdés esetén nyugodtan forduljanak a Turizmus Tanszék vezetőjéhez (darabos.ferenc@sze.hu), illetve ügyintézőjéhez (szakos.brigitta@sze.hu)!

Eseménynaptár

Nyugdíjas Találkozó 2017. november 21. 15:00 - 20:00
Levelezős konzultációs hétvége 2017. november 24. - 2017. november 25.