A Hotel Famulus**** oktatószálloda

Hotel Famulus2007. szeptember 1-jén nyílt meg a HOTEL FAMULUS**** Oktatószálloda és Kollégium. Az oktatási PPP-program keretében létrejött oktatószálloda, mely országosan egyedülálló komplexum, magában foglalja a négy csillagos, 120 férőhelyes szállodai részt és a 200 férőhelyes, emelt színvonalú kollégiumot. 

A Turizmus-vendéglátás alapképzési szakon a hallgatók egy négylépcsős modellben sajátíthatják el a turisztikai szakma fortélyait.
Az első lépcsőben elméleti oktatás történik: előadások és szemináriumok keretében szakképzett, a gyakorlati életből hozott tapasztalatokkal rendelkező és országosan elismert oktatói gárda segítségével sajátítják el a hallgatók a legfontosabb közgazdasági és szakmai ismereteket.
A képzés második lépcsőfokaként felszolgálási és ételkészítési ismeretek gyakorlati átadása történik elkülönült, zárt környezetben, két tankonyhában és két tanétteremben a legmodernebb technikai és berendezési háttérrel és az eszközök széles palettájával.
A harmadik lépcsőfokban piaci környezetben gyakorolhatják a hallgatók a már elsajátított tudást. Az Apáczai Csere János Karon működő TéKá Étteremben a hallgatók rutint szerezhetnek a vendégfogadás, rendelésfelvétel, ételadagolás, felszolgálás és büféüzemeltetés területeken.
A negyedik pillér az életszerű, valós piaci körülmények között működő szakmai gyakorlat, melynek helyszíne a négycsillagos Hotel Famulus oktatószálloda.

És hogy mitől különleges a Hotel Famulus Oktatószálloda? Valós piaci körülmények között, 4 csillagos színvonalon, 6 képzési területen, 6 hónapos képzési időszakban, szakképzett és tapasztalt munkaerő irányításával zajlik a gyakorlati képzés.

További információk az oktatószállodáról: http://famulushotel.hu/

Eseménynaptár

Nyugdíjas Találkozó 2017. november 21. 15:00 - 20:00
Levelezős konzultációs hétvége 2017. november 24. - 2017. november 25.